Olej z czarnuszki


Cenne właściwości oleju z czarnuszki. Poznaj je czytając ten post.






Wiadomo już od lat, że oleje posiadają dobroczynne działanie dla naszego organizmu. Stosowane są jako dodatki do sałatek, spożywane bezpośrednio, a także znalazły zastosowanie w kosmetykach. Produkt,który dzisiaj prezentuje to naturalny olej wytworzony z czarnuszki. 




Właściwości oleju w kosmetyce



  • Usuwa objawy alergii
  • Łagodzi podrażnienia i stany zapalne skóry
  • Zwalcza trądzik
  • Łagodzi poparzenia słoneczne
  • Ujędrnia i nawilża skórę
  • Tworzy barierę ochronną

Właściwości wewnętrzne


  • Działa przeciwzapalnie i przeciwbakteryjnie
  • Łagodzi objawy astmy
  • Poprawia układ odpornościowy
  • Obniża ciśnienie krwi i poprawia pracę serca
  • regeneruję wątrobę
  • reguluje poziom cukru we krwi

Jak zażywać olej z czarnuszki. ( rekomendowane ilości )


  • Dzieci 1-3 r.ż – 1/4-1/2 łyżeczki
  • Dzieci po 3 r.ż. – 1/2-1 łyżeczki
  • Dorośli – łyżka

Jak widzimy olej ma wiele cennych właściwości jest idealny zarówno dla cukrzyków jak i dla wysoko ciśnieniowców. 

Gdzie można nabyć? Mianowicie wystarczy kliknąć na poniższe logo i znaleźć go w ofercie sklepu wśród wielu cennych produktach.











Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Copyright © 2014 Testerman , Blogger